Angeliet edelsteen

Angeliet

Angeliet is blauw van kleur soms met wat witte spikkeltjes. De steen is opaak met een glasachtige glans. Het is een Anhydriet variant. Angeliet is gecomprimeerde Celestiet. Hierdoor liggen deze stenen wat betreft werking dicht bij elkaar.

Werking Angeliet

Angeliet is een beschermende en kalmerende steen. Het bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Het heeft een kalmerende werking bij zware psychische belasting en heftige emoties. Het helpt je eerlijk zijn en gevoelens te uiten en om veranderingen en zaken die niet veranderd kunnen worden te accepteren. Angeliet bevordert astraal reizen en spirituele ervaringen en communicatie (met name met engelen) maar zorgt er ook voor dat je goed geaard blijft. Fysiek heeft Angeliet een positieve werking op de nieren en de waterhuishouding in het lichaam, vochtophoping of oedeem, keel, ontstekingen, schildklier, longen en werkt verkoelend.

Verzorging Angeliet

Angeliet liever niet reinigen met (hard stromend) water. De steen kan hier door aangetast worden. Klik hier voor andere op- en ontlaadmogelijkheden.

Toepassingen Angeliet

* Angeliet kan op of bij het lichaam gedragen worden.

* Angeliet kan op de keel geplaatst worden.

Metafysische eigenschappen Angeliet

* Chakra: keel chakra (5e) & voorhoofd chakra (6e)

* Sterrenbeeld: waterman

Sorteer op
© 2014 - 2021 by-sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel