Info: Kracht van edelstenen

Info: Kracht van edelstenen

Edelstenen en hun kracht.

Het werkende element in edelstenen komt uit de energie of de trillingen die de steen in zich heeft. Dit klink misschien wat “zweverig” maar als je je er klein beetje in verdiept, dan zul je moeten toegeven dat het ergens toch wel weer logisch moet zijn…

Energie in edelstenen

Het is al lang geleden natuurkundig bewezen dat alle materialen energie bevatten. Deze energie uit zich in trillingen. Immers, alles is opgebouwd uit moleculen, die weer uit atomen bestaan. Deze atomen bewegen door middel van trillingen. Deze (zeer) complexe materie is dus wetenschappelijk aangetoond. Dit geldt eigenlijk voor alles. Hout, glas, plastic, beton, bakstenen en dus ook edelstenen. 

Door de trillingen van de atomen in de edelsteen, komt er dus energie vrij. En iedere edelsteen kent eigen, unieke, trillingen.

Energie in de mens

Dat het menselijk lichaam ook uit energie bestaat, is volkomen duidelijk. Het bestaan van de zogenaamde energiebanen, ook meridianen genoemd, hebben we allemaal wel van gehoord.

Energiebalans in de mens door edelstenen

Het klinkt meer dan aannemelijk dat iemand die ziek is, pijn heeft, ongelukkig is of “gewoon niet lekker in zijn/haar vel zit”, een verstoorde energiebalans heeft. 

De trillingen in het lichaam van deze persoon lopen als het ware uit de maat. Afhankelijk van wat er precies aan de hand is, moet er dus iets veranderen om de balans in de lichaamsenergie terug te krijgen. Edelstenen met specifieke energie-krachten/trillingen kunnen daar bij helpen. 

Door de juiste edelsteen te gebruiken of te dragen bij een verstoorde energiebalans, neemt het lichaam het ritme van de trilling van de edelsteen over. Hierdoor komen de trillingen in het lichaam van deze persoon weer in de juiste maat en kan de energiebalans – uiteindelijk – weer worden hersteld.

 

© 2014 - 2022 by-sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel