Kids edelstenen set-you go sweety!

    

Kids set -you go Sweety

Deze set is speciaal geschikt voor de aller kleintjes. Het bevorderd zelfvertrouwen, motiveerd en maakt vrolijk. Ondersteund bij eigenliefde, vriendschap en expressie en rust. Fysiek helpt het bij koorts, immuunsysteem en botten.

(laat jonge kinderen nooit onbewaakt met kleine stenen ivm stikkings gevaar).

De set bestaat uit Groene Calciet, Oranje Calciet en Sodaliet en weegt +/- 105gr. per set.

 

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen (regelmatig reinigen). Fysiek stimuleert het de stofwisseling, het immuunsysteem en de opname van calcium. Het heeft een gunstige werking op het hart en hartritmestoornissen, het skelet, botten, osteoporose, gewrichten, kneuzingen en bevordert groei in kinderen.

Daarnaast hebben oranje en groene Calciet de volgende eigenschappen.

Oranje Calciet reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans, werkt stemmingsverbeterend en heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid. Fysiek heeft de steen een positieve werking op de voortplantingsorganen, spijsvertering, darmen (bijvoorbeeld ziekte van Crohn en obstipatie), kolieken en galblaas. Het kan ondersteunen bij verschillende vormen van (seizoensgebonden) depressie. Tijdens de zwangerschap kan oranje calciet de ontwikkeling van de foetus ondersteunen en ochtendmisselijkheid verminderen.

Chakra 2

Groene Calciet : Maakt flexibel en helpt bij het loslaten van oude denk- en gedragspatronen. Het herstelt de emotionele balans en maakt positief en optimistisch. Fysiek heeft het een positieve werking op het hart, de huid, artritis, artrose, kolieken en koorts.

Chakra 4

 

Sodaliet: Geeft inzicht in jezelf en helpt je trouw zijn aan jezelf. Het bevordert zelfacceptatie, zelfrespect en zelfvertrouwen. Het helpt beperkende denk- en gedragspatronen doorbreken zoals zelfverdediging mechanismen, schuldgevoelens, angsten en fobieën. Het bevordert vrijheidsdrang, idealisme, waarheid en het uiten van je mening en gevoelens. Sodaliet versterkt logica, rationeel denken en objectiviteit en verenigt dit met de intuïtie. De steen beschermt tegen elektromagnetische straling van bijvoorbeeld computers en mobiele telefoons. Sodaliet kan ook goed in een groep gebruikt worden om harmonie, vertrouwen en solidariteit te versterken. Fysiek helpt de steen bij klachten van keel, hals, strottenhoofd en stembanden.Het werkt koortsverlagend, zorgt voor een evenwichtige stofwisseling en stimuleert de vloeistofopname in het lichaam.

Chakra 5 en 6

Super leuke set om te geven voor een verjaardag of gewoon omdat hij of zij het goed kan gebruiken.  Klik hier om de set te kopen.

 

  • Het is belangrijk  dat de stenen met regelmaat goed gereinigd worden. Doordat je met een hoop verschillende energieën te maken kan hebben, kunnen de stenen snel vollopen. Voor het ontdoen(ontladen) van de negatieve energie, kan je de stenen op hematiet leggen. Voor het opladen van de stenen, zodat ze hernieuwde krachten krijgen, en jou kunnen beschermen, leg je ze op Bergkristal. Tussendoor reinigen met sacral, florida water of palo santo is ook goed om te doen. Hier vind je de reinigingsproducten van By-Sas.
© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel