Mindfulness and rituals

Mindfulness and rituals

Mindfulness- een hip woord waar je de laatste tijd veel mee om je oren geslagen wordt.

Eigenlijk is het een benaming voor een reset van je mind-gedachten. Iets doen waar je ontspanning van krijgt en oprecht gelukkig wordt.

Een ritueel klinkt misschien wat zweverig maar eigenlijk komt het neer op een stuk zelfontspanning. Tijd vrijmaken voor jezelf. Ofwel, eigenliefde ofwel.....mindfulness.

Een ritueel kan op alle momenten van de dag, bijvoorbeeld in ochtend, zodra je je benen over je bed rand gooit, je gelijk een start maakt met een ritueel. Of als je naar bed gaat, voordat je je lampje uitklikt.

Maar hoe fijn zal het zijn om midden op de dag een oppepper te krijgen, of een heerlijke boost, na een zware dag. Of juist een ritueel om je zelfvertrouwen op te krikken, of je eigenliefde naar een hoger plekje te tillen.

(lees hier waarom je voor een ontspannings ritueel zou kiezen en lees wat bepaalde ingredienten kunnen toevoegen aan een bepaald gevoel ).

Ik ben zelf aan het experimenteren geweest en veel ingelezen welke kruiden, bloemen en olieën het beste matchen bij welke edelstenen en heb de volgende fijne samenstellingen gevonden. Er zullen er vast nog meer bij komen. Tevens zullen in de loop van tijd hier ook "kant en klaar" pakketten verkocht worden die je heerlijk voor jezelf kan aanschaffen of om cadeau te geven!

Go love yourself!

 

 

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel