Beat your addiction edelstenen set

    

Beat your addiction-set 

Iedereen heeft zijn eigen verhaal waarom dingen zijn gelopen zoals ze zijn. Maar hoe we daar nu mee omgaan is het belangrijkste. 

Buddha zei ooit” we worden iedere dag opnieuw geboren, wat we vandaag doen is wat belangrijk is”.

Deze set bestaat uit 3x Rookkwarts, 1x Dumortieriet en 1x band Amethist en weegt 68g. Klik hier om de set te kopen.

Deze edelstenen zullen jou ondersteunen tijdens jouw persoonlijke uitdaging. Of het om een rook, drank, drugs, eet of sex verslaving gaat. Het gaat erom dat je lief bent voor jezelf. En lukt het niet vandaag, probeer het morgen weer, totdat het je lukt, je kan het! Succes!

Rookkwarts: Geeft moed, verhoogd de vastberadenheid. Geeft steun bij het afkicken en de controle over je leven. Het is een sterk beschermende, aardende en ontgiftende steen (lichaam, ziel en geest). Het is bij uitstek een goede steen om te dragen bij klachten gerelateerd aan stress en in belastende situaties. De steen helpt ontspannen, loslaten en accepteren, weerstand bieden tegen stressvolle invloeden en zorgt voor geestelijke (veer)kracht en helderheid. Rookkwarts heeft hierdoor ook een gunstige werking op dwangmatige en malende gedachten, piekeren, angst (met name faalangst), nachtmerries, depressie en suïcidaliteit. De steen stimuleert een nuchtere, pragmatische en positieve houding en bevordert de concentratie. Verder heeft Rookkwarts een positieve werking op rugklachten, zenuwen, neuralgie, buik, heupen, bekken, benen, voeten, hoofdpijn, migraine, ischias, restless legs syndroom, de geslachtsorganen en de vruchtbaarheid van met name mannen.

Dumortieriet : zorgt voor een positieve instelling, maakt vrolijk, optimistisch en ontspannen. Het helpt je de regie over je eigen leven nemen en bevordert zelfvertrouwen, assertiviteit, geeft moed en bevordert eigenliefde. De steen helpt in moeilijke situaties, bij gevoelens van paniek, angst en stress en om dwangmatige gedragspatronen te doorbreken. Het is daarom een goed hulpmiddel voor de verwerking van een trauma of om van een verslaving af te komen. De steen helpt ook bij overgevoeligheid en verlegenheid. Het bevordert organisatievermogen, taalvermogen en concentratie en kan ondersteunen bij studie en examens. Spiritueel maakt de steen contact met gidsen en engelen makkelijker. Fysiek is dumortieriet nuttig bij misselijkheid, overgeven, krampen en diarree, kolieken, huidirritaties, gevoeligheid voor de zon en zonnebrand, hoofdpijn en epilepsie.

Amethist band: werkt beschermend, zuiverend, ontspannend, brengt harmonie en innerlijke rust. Het maakt je hoofd helder en geeft inzicht in je gedrag en in de keuzes die je maakt. Hierdoor helpt het slechte gewoontes en verslavingen te erkennen en achter je te laten. Het geeft ook inzicht in gevoelszaken en kan helpen bepaalde ervaringen een plaats te geven, waardoor je bij de verwerking van emotionele pijn, trauma's en verlies en rouw naar een volgend stadium geholpen wordt. Amethist creëert een veld met lichtenergie om zich heen welke je aura en - als de steen groot genoeg is - een ruimte kan reinigen en beschermen. Het kan de kruin en het derde oog openen waardoor de steen geschikt kan zijn voor mensen die willen starten met het ontwikkelen van hun intuïtie en spirituele vaardigheden. Ook helpt het contact maken met hogere energieën en gidsen en is het een goede steen ter ondersteuning van meditatie. Fysiek heeft amethist een positieve werking op de hersenen en het zenuwstelsel, kneuzingen, hoofdpijn en migraine en slaapproblemen (zoals nachtmerries).

 

* Wat heel belangrijk is is dat de stenen met regelmaat goed gereinigd worden. Doordat je met een hoop negatieve energie te maken hebt in het begin, kan de steen snel vollopen. Voor het ontdoen(ontladen) van de negatieve energie, kan je de stenen op hematiet leggen. Voor het opladen van de stenen, zodat ze hernieuwde krachten krijgen, leg je ze op Bergkristal. Tussendoor reinigen met stromend water, sacral, palo santo is ook super om te doen.

 

Deze stenen zijn bijzonder geschikt om mee te mediteren. 

Meditatie kan in 7 min maar ook een half uur. Net waar je op dat moment behoefte aan hebt. Wel heb je het gunstigste effect als je minimaal 20 minuten per dag te mediteert. 

Ga rustig liggen en adem diep in en uit. Net zo lang als dat je nodig hebt om je ademhaling en hartslag bijzonder laag/rustig  te krijgen. Als je het prettig vind kan je wierook branden of een zacht muziekje aan zetten waar je rustig van word. Ik verkoop ook een aura spray- BE ZEN met Rookkwarts elixer erin verwerkt, bijzonder fijn om hierbij te gebruiken. Of op een ander moment van de dag dat het je net teveel word.

Plaats de Amethist op je voorhoofd, de Dumortieriet in het kuiltje bij je keel. Plaats één Rookkwarts net boven je schaambot en twee Rookkwartsen in beide handen met palmen naar boven.

Herhaal voor jezelf een mantra. Dit kan hardop of in je hoofd. Vertel  van welke verslaving je af wilt komen. Dat het je gaat lukken (desnoods vertel je ook hoe je het wilt gaan aanpakken) en je graag hulp wilt van je gidsen en engelen. (je kan het ze op de “man” af vragen)- Willen jullie mij asjeblieft ondersteunen in mijn strijd tegen deze verslaving.Ik zal jullie dankbaar zijn. Sluit de meditatie af met een bedankje. En een groot glas water. Dit zal helpen de gifstoffen uit je lichaam te halen.

Succes, You can beat this!

(Ik ben inmiddels 4 jaar gestopt met roken).

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel