Customers reviews

Tevreden, maar vooral blije  klanten maken, is mijn doel!

Hieronder vind je de leuke reacties van klanten die jou voor gingen!

Schrijf jij er ook een?!  *That will light up my day!*

Stuur me een mailtje met jouw mening en ik zet hem hierbij.

Geplaatst door Ciska

09-04-2021 | 14.29

Hoi hoi! Ik heb vorige week voor het eerst wat bij je besteld en net
mn pakketje ontvangen 💌 was echt een feestje om uit te pakken 🎉🔮✨
super leuk! Dankjewel 💋

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Linda

27-03-2021 | 15.21

Hoi Sas,
Vandaag heb ik je pakketje ontvangen. Wat super leuk ingepakt zeg! Heel veel aandacht aan besteed. Op die manier is het echt een cadeautje om open te maken. Leuk gedaan. 
Een mooie rozenkwarts griffel heb ik bij je besteld om te gebruiken bij de massage van paarden. Ik weet zeker dat hij goed van pas zal komen. Bedankt. 
Met vriendelijke groet,Linda

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Ron Swaagman

17-03-2021 | 12.15

Hoi Saskia , Dank je wel voor de stenen, als ik mijn handen op de gouden driehoek leg ik krijgt er een kippenvel van! Dat is zo leuk dat ik er energie uit kan halen, ik ben blij dat ik ze gekocht heb. 
Groetjes Ron

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Annelies Scheltens

10-03-2021 | 19.19

Lieve Sas, wat geweldig om een pakketje van jou te ontvangen!🥰
Met zó veel Liefde ingepakt en verzonden naar mij, dat het gewoon een
feestje was 😍
En dan die prachtige artikelen uitpakken...😃
ik ben super blij met de ketting.... en de prachtige oorbellen 🙏🏽👌
Zeker blijf ik bij je kijken, wat er allemaal is .
Voor nu , héél erg bedankt, en veel liefs van annelies scheltens ❣️

 

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Sabine

03-03-2021 | 17.42

Hai Sas,

Zoals je hebt gemerkt ben ik al gezwicht voor de Regenboog Fluoriet Coaster. Ik kreeg hem niet meer uit mijn hoofd nadat ik hem had gezien. Gisteren is hij binnengekomen. Wat een prachtige steen! Ik heb hem de afgelopen uren steeds op een andere plek gelegd omdat hij overal zo mooi staat - ik zou er wel tig willen 😁.En ik snap nu nog meer wat mijn zus bedoelde met uitpakfeest. Héél blij werd ik van de verpakking, de bloemknopjes, de hartjes, het kaartje, de paaseitjes en de Obsedian Black verrassing. Je hebt mijn dag een stukje opgetild met dat alles.
Enorm bedankt. En absoluut tot de volgende bestelling!
Een mooie avond. 
Liefs,Sabine

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Sabine

27-02-2021 | 10.52

Hoi Sas,
Wat een vondst ben jij! Ik werd al enorm blij van de manier waarop je sprak en me hielp toen ik belde met vragen over cadeautjes versturen. Maar zojuist had ik een hele enthousiaste jarige zus aan de lijn. Ze werd niet alleen gelukkig van de cadeautjes zelf, maar ook van de manier waarop het was ingepakt. Zo origineel, met aandacht, warm en feestelijk. Je hebt flink bijgedragen aan het verjaardagsgevoel. Dank je wel!
Een dik compliment ook voor de looks en de sfeer van je site en de keuze van je collectie. Gevaarlijk om hier rond te kijken. Het liefst zou ik alles in mijn winkelmandje mikken. .

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Iris 

26-02-2021 | 13.13

Wat een super service!Had mijn pakketje snel in huis en het was zó leuk verpakt, met geurende droogbloempjes en al: werd er helemaal vrolijk van! Bedankt!  

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Sandra 

23-02-2021 | 15.58

Super leuk snel mijn bestelling in huis ❤❤ 

- - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Els 

21-02-2021 | 12.30

Hoi Sas
Ben heel blij met de armband heel mooi
En heel leuk verpakt Super, zal zeker meer bestellen
Liefs Els 

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Wilfred 

14-02-2021 | 17.56

Kopen bij Sas is altijd een succes, ook deze Valentin weer! Een persoonlijke touch en snel geleverd. 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Edwin 

14-02-2021 | 10.20

Voor Valentijnsdag een bestelling gedaan voor mijn vriendin. De cadeautjes waren zo mooi verpakt dat mijn vriendin het haast niet uit durfde te pakken, zo mooi. Helemaal af met lekker ruikende lavendel en mooi edelsteentje. Super attent ook het persoonlijke kaartje. Zeker een aanrader en een adres om vaker iets te bestellen. Hartelijk dank! 

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Angelique 

13-02-2021 | 13.56

Vandaag mijn eerste bestelling mogen ontvangen. Het is alleen al een kadootje het uit te pakken. Lekker geurende roosjes en lavendel plus een mooie edelsteen erbij en dan ben ik nog niet eens bij hetgeen uk heb besteld. Super attent ook zo'n persoonlijk kaartje erbij. Er is zorg voor gedragen. Ik ga hier zeker weet bestellen! Wat een aanrader! 

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Joy 

13-02-2021 | 11.56

Wat een leuke bestelling om uit te pakken en goede service!! Snel geleverd en helemaal blij van de aandacht die erin is gestopt. Dankjewel

- - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Chan 

10-02-2021 | 17.08

Wat een beleving om het pakket uit te pakken. De heerlijk geurende bloemetjes die in de doos zaten, de mooie presentjes en natuurlijk mijn prachtige bestelling! Ziet er allemaal top uit. Dank je wel en tot een volgende bestelling  

- - - - - - - - - - -   

Geplaatst door André Halewijn 

10-02-2021 | 14.22

Het ziet er weer top uit!! Dankjewel voor de mooie verpakkingen en stenen. Super!

Groetjes André 

- - - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Willeke 

06-02-2021 | 07.06

WOW! Heb gisteravond mijn supermooie set binnen gekregen. Het uitpakken hiervan was al een feestje op zich, en toen zag ik mijn mooie stenen set! Helemaal verkocht! Ik ga ze vanavond gebruiken en kan niet wachten. Lieve Sas, dank je wel voor de lieve attenties die erbij zaten. Zo lief! Je hebt er zeker een nieuwe klant bij.
Liefs, Willeke    

- - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door André Halewijn 

05-02-2021 | 14.59

Hoi Sas,

Net de bestelling ontvangen! Ziet er weer superr uit.
Heel blij mee!!
Dankjewel weer! Heel fijn weekend!

Hartelijke groet, André

- - - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Marije 

29-01-2021 | 15.03

Wat een super leuk ingepakt cadeau ontving ik deze week. Een feestje op uit te pakken. Blij!    

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Patricia Clows 

29-01-2021 | 14.48

Wat een leuke manier om een pakketje te ontvangen. Dit wordt echt met liefde gedaan! Ben blij verrast met alles en de leuke cadeautjes die er bij zaten. Bedankt en tot een volgende keer! 

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Dion Vercoulen 

28-01-2021 | 18.50

Als je een liefhebber van edelstenen bent, zit je hier goed! Stenen van prachtige kwaliteit voor een eerlijke prijs. Je ontvangt een pakketje wat met veel liefde en zorg is ingepakt en het ruikt heerlijk! Bedankt en tot een volgende keer! 😁 

- - - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Ed Veldwiesch 

28-01-2021 | 16.27

Sas, meisje, jij bent een ontdekking voor de liefhebber; kind, wat doe jij het zalig. Alleen al de geur, als je het pakketje opent, de kleine cadeautjes, die stil van Liefde getuigen. Maar het mooiste vind ik de zuivere etheriek van de ruwe stenen, die ik bij je koop; jij weet de kwaliteit te vinden! Jij bent uniek in de aandacht voor de klant. Godzijdank. Wij weten jou te vinden. Ps: die grote maat zilveren ring met de grijze mystic labradoriet vloeide gelijk warm aanwezig om mijn mannenhand.Ik wist ook meteen, dat hij bij me past. Liefs, Ed 

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Marjoke 

28-01-2021 | 11.15

Een geurend pakketje geluk. Dank voor de 3 zoutkristallichtjes. Een lichtpuntje in deze gekke, rare en voor sommige donkere tijd.
Snel geleverd in een met aandacht ingepakt cadeautje.   

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Marielle 

27-01-2021 | 17.11

Vandaag mijn bestelling (tasje) ontvangen. Ik heb het tasje voor mezelf gekocht, maar het voelt alsof ik een cadeautje heb gekregen. Zo mooi met zorg ingepakt met bloemetjes, een lieve persoonlijke boodschap en 2 kleine cadeautjes. Wat een feest! Dankjewel. You made my day! En het tasje is echt super mooi, dus ik ben blij! 

- - - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Natascha nix 

27-01-2021 | 16.51

Vandaag bestelling ontvangen.Precies op verjaardag van dochter(12).
Pakketje ging dus rechtstreeks naar haar. Wat een feest om de doos te openen en alles uit te pakken. Wow!!!
Aanrader.
Oorbellen en hangers zijn heel mooi.  

- - - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Hilleen 

27-01-2021 | 13.56

Wauw! Zeker de moeite waard om te bestellen voor jezelf of als cadeau! Het wordt als een feestje bezorgd en is precies wat je ervan verwacht!   

- - - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Laura Schalij 

23-01-2021 | 15.10

Wat een onwijs leuk pakketje kreeg ik vandaag! Super leuk ingepakt, dit maakt mijn dag!    

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Kiki 

22-01-2021 | 19.32

Hele fijne, snelle service en prachtig verpakt! Erg leuk om cadeau te geven op deze manier 😍

Bedankt!! 😊 

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Manon 

15-01-2021 | 13.41

Waauw! Gisteren besteld en vandaag mijn bestelling al in huis. Prachtig en liefdevol ingepakt, een vervroegt verjaardagscadeau.
Tevens zat er een klein cadeautje bij. Ben er heel blij mee, dankjewel

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Lisanne Hilferink 

13-01-2021 | 15.08

Een zoutlichtje en een seleniet besteld bij Sas. Het uitpakken was een feestje opzich, wat was alles leuk en zorgvuldig ingepakt! De producten zijn prachtig en helemaal naar mijn wens.   

- - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Erica 

13-01-2021 | 13.15

Gisteren mijn producten van Rock Your World mogen ontvangen. Wat zijn de geuren subtiel en je voelt de spanning van je afglijden. Ik heb de New Moon, Be Zen en Be Calm gekocht. En nu in de komende tijd lekker uitproberen en van genieten.
Ook heb ik een grijs zoutlampje gekocht. Wat staat deze mooi! Dank je wel Sas!  

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Erica 

11-01-2021 | 10.40

Zeker nu in deze roerige tijden, vind ik het heerlijk om de myst en de body cream van ANAS te gebruiken. Het helpt me om me weer helemaal verfrist en opgeladen te voelen.
En nu we allemaal veel onze handen moeten wassen, merk ik dat de ANAS handcrème ook super fijn is om te gebruiken. Ik smeer het iedere avond voor ik naar bed ga en nu blijven mijn handen heel en zacht.
Ik raad deze producten dus zeker aan!     

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Jennifer 

31-12-2020 | 13.47

Edelstenen ontvangen van by-sas. In het echt nog mooier. Met zorg en liefde verpakt in kerstsfeer. Geweldig om weg te geven aan dierbaren, maar ook een cadeautje om zelf te ontvangen. 

- - - - - - - - - - - 

Geplaatst door janneke kragt 

28-12-2020 | 19.11

Fantastische service.
Persoonlijke aandacht. Prachtig product.
En heel erg mooi verpakt.
Zeer tevreden 

- - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Marlinde 

25-12-2020 | 11.32

Bedankt!
Fantastisch verpakt kerstcadeautje vol verassingen (zuurstok,glimmerconfettietjes, gouden zakje, en een edelsteentje). Heel mooi en teer setje oorbelletjes voor mijn dochter. Ze was helemaal verguld 😊🥰
Ik kom zeker terug als sieradencadeautjes weer eens aan de orde zijn.
Fijne feestdagen 🌟 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Kim 

24-12-2020 | 17.14

Twee super mooie obelisken besteld, snelle levering en heel leuk ingepakt. Ben er heel blij mee bedankt! 

- - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Dominique 

24-12-2020 | 16.33

Wat een feestje om jouw cadeautjes uit te pakken. Zo mooi en leuk ingepakt.
En daarnaast een fantastische service.. helemaal leuk. 

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Ed Veldwiesch 

18-12-2020 | 22.17

Saskia, het is altijd een bijzonder hartelijke aangelegenheid een bestelling bij jou te ontvangen: het is alsof je de hele zaak cadeau krijgt; dat doe jij heel goed!
Ik wens elke klant en prospect een intiem echte Kerst en groot vertrouwen in de toekomst: Jupiter en Saturnus staan op 21 december in Waterman! Gods’zegen over u allen! 

- - - - - - - - - - -     

Geplaatst door Leonie 

02-12-2020 | 15.41

Wat een feest om uit te pakken!! En heel erg blij met de zoutlampjes, ze geven erg mooi licht!! Bedankt! 

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Marieke 

27-11-2020 | 22.22

Wat super leuk dat ik by Sas ben tegen gekomen op internet, wat een lieve spulletjes. Erg mooi setje gekocht voor mijn dochter. Prachtig verpakt met surprise! Groot succes dat weet ik zeker! 

- - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Marianne en tinne 

25-11-2020 | 10.50

Vandaag de cadeautjes binnen gekregen.voor sinterklaas en kerst.
Super mooi en lief verpakt. Nu wachten op de feestdagen om ze te dragen.(Maar stiekem toch gepiept. Super mooi.we hebben ze weer snel in de mooie verpakking gedaan. Niet verklappen aan de kids he) laat het maar snel sinterklaas en kerst zijn. Dank je wel SAS  

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Andréa 

21-11-2020 | 15.51

Prachtige stenen en ook weer zeer leuk verpakt! Met leuke gifts erbij. Toppie.
Wij zijn er heel blij mee. Tot de volgende keer!!
Dankjewel weer *** 

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Brenda 

20-11-2020 | 23.59

Vanmiddag 2 kadootjes voor kerst gekregen! Alleen de pakketjes zijn al een feest! Zo leuk en met zorg ingepakt.....was het maar alvast kerst! Dank je wel Sas xx 

- - - - - - - - - - -     

Geplaatst door Nel Verhoeven 

17-11-2020 | 21.29

Het pakketje van By Sas ontvangen, een feestje in een doosje! Dank je wel! 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Karen Verdegem 

11-11-2020 | 22.22

Wie zichzelf of zijn geliefde wil verwennen met een topjuweeltje, kan ik Bysas alleen maar aanbevelen! Topservice en topprodukten met heel veel liefde tot bij de klant gebracht! 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Desirée 

07-11-2020 | 13.46

Ik ben blij met mijn aankoop. Dit is met zoveel liefde ingepakt dat ik bij het openen van het pakket heel erg blij werd. Ik zal een volgende keer zeker weer op deze site bestellen. Dankjewel Sas.... 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Ismael 

24-10-2020 | 19.12

Super blij met mijn aankoop.... Alles is goed geregeld en mooie kwaliteit producten!
Bedankt Sas... 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door André 

16-10-2020 | 09.06

Ziet er weer top uit Sas. Mooie producten!
Tot de volgende keer! 

- - - - - - - - - - - - -     

Geplaatst door Ed Veldwiesch 

10-10-2020 | 09.53

By Sas vind ik een absolute uitzondering tussen de aanbieders van edelstenen. De zuivere doorluchtigheid van de geestelijke wereld zweemt je tegemoet. Liefde en goedheid bij het openmaken van je bestelling. Hier kom je graag terug. 

- - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Cynthia 

25-09-2020 | 15.38

Blij met al mijn aankopen! De bestellingen van by Sas zijn altijd perfect verzorgd en prachtig ingepakt! Superleuk om een vriend/vriendin blij te maken of gewoon voor jezelf natuurlijk! 

- - - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Marloes 

22-09-2020 | 17.28

Prachtige oorbellen laboriet en rode onyx ontvangen en zo mooi verpakt. Heel blij mee!
Bedankt Sas 

- - - - - - - - - - - - 

Geplaatst door Laura 

10-09-2020 | 13.59

Wat een leuk pakketje om te ontvangen! Aan de verpakking is veel tijd besteed, en zelfs nog een leuk extraatje erbij. Ook wensen, zoals het inpakken als verjaardagskado, zijn makkelijk door te geven. Uitstekende service door By-Sas. Hartelijk bedankt!  

- - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Bianca 

16-07-2020 | 19.39

Lieve Saskia, wat een super leuke en mooie webshop! Mijn ringen kwamen onwijs leuk ingepakt binnen! Echt een feestje!! Zeker voor herhaling vatbaar! ❤️ 

- - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Sandra Lempers 

06-07-2020 | 20.35

Leuke armbandjes en enkelbandjes gekocht. Ik was verrast hoe mooi en met zorg elk aparte sieraad was ingepakt: dat alleen al was al een cadeautje. Ik ga zeker vaker shoppen op deze gezellige en originele website 😍😍😍 

- - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Janji 

02-07-2020 | 17.21

I love this site and I have been wearing the silver bracelets for years and often people told how beautiful they look.

I am glad to have found this site and in addition it is led by a very nice and helpful woman.

You can see that she runs this onlineshop with her whole heart. 

- - - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Lisette 

30-06-2020 | 19.34

Lieve Sas, bedankt voor je berichtje dat de ozz armbanden weer op voorraad zijn. Ik heb ze vandaag ontvangen en ben er heel blij mee 😃 

- - - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Marjan 

23-06-2020 | 13.44

Ik heb voor een dierbare vriend die het zwaar heeft de leren ketting met tijgeroog uit de collectie voor mannen besteld. Hij is prachtig en stoer, perfect. De bezorging was ook super snel. En dan de verpakking, zo lief persoonlijk en een echt cadeautje. En eerlijk gezegd: ik zou zelf ook best zo'n stoere mannen ketting willen! Met mijn postuur en karakter zou dat goed passen Maar dan eentje met turquoise. Ideetje? Voor nu heb ik voor mezelf de wikkelarmband met turquoise besteld. Als die net zo prachtig is, dan heb je er een vaste klant bij! Dank je wel.  

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Renske 

13-06-2020 | 19.36

Mijn bestelling was de volgende dag al klaar om opgehaald te worden.
De producten waren met ontzettend veel liefde ingepakt, echt een cadeautje om te mogen ontvangen.
Een tweede bestelling zit er vast en zeker in! Kijk daar nu al naar uit! 

- - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Wendy 

12-06-2020 | 17.46

Ik heb mezelf verwend met een paar prachtige oorbellen.
Gister besteld en vandaag al in huis!
Ik pakte mijn pakketje uit en zag hoe alles met zorg en veel liefde ingepakt is, wat een feestje, heel erg bedankt!!
Overigens zijn de oorbellen prachtig en van goede kwaliteit!! 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Antoinette 

11-06-2020 | 14.58

Ik heb een maansteenring besteld en vandaag kreeg ik het binnen. Wat ontzettend mooi en attent ingepakt. Er spreekt zorg en oprechtheid uit. Ik ben ook erg blij met het mooie Jaspis steentje er "zomaar" bij en het lieve, handgeschreven kaartje! De ring is prachtig! Zeker een winkel om te onthouden! Bedankt! Groetjes, Antoinette  

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Sabrina 

10-06-2020 | 09.34

Wat een super mooie site.
De bestelling van de creoolhangers werd snel verwerkt, en was echt super snel binnen.
En toen begon het eigenlijk. Want het doosje waar het in zat was al leuk.
Die eenmaal open, bleef ik mij verbazen. Wat was het mooi ingepakt!
Stiekem heb ik 1 van de 3 setjes open gemaakt om te spieken. De rest blijft dicht, want dat zijn cadeautjes voor mijn dochter.
Ben zo benieuwd naar haar reactie over een paar weken.
Sas, bedankt voor de mooie hangers, en de superleuke verpakkingen! 

- - - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Marieke 

20-05-2020 | 22.12

Ik was van een setje één oorbel kwijtgeraakt. En die was me heel dierbaar. Ik heb Sas gevraagd of ze een vergelijkbaar setje oorbellen kon maken. Binnen 2 dagen na mijn bestelling ontving ik mijn nieuwe oorbellen, heel mooi verpakt en met een leuke verrassing erbij, top! En Sas heeft me ook geholpen om van mijn oude oorbel een kettinghanger te maken. Dus nu heb ik oorbellen en een ketting in dezelfde stijl. Helemaal blij!
Soms kom je ineens iemand op je pad tegen en dan ben je blij verrast en dat heb ik bij Sas.
Heel veel succes met je leuke webwinkel, je bent heel creatief!  

- - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Erica 

02-05-2020 | 20.31

Vandaag mijn chakra hanger en gouden driehoek trommel mogen ontvangen. Het is zo mooi en voelt zo goed! In slaapkamer aan het opruimen en daar gaat wrs de hanger komen. In alle kamers komen stenen uit de gouden driehoek voor harmonie/balans. Tevens wederom een lief cadeautje van Sas erbij. Iedere bestelling is goud waard. 💖💕 Dank je wel Sas. 😘 

- - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Erica 

01-05-2020 | 17.59

Ik heb als een van de eersten de producten van Anas mogen uitproberen. Wat heerlijk! Je hebt niet veel nodig en je voelt je helemaal opgefrist. Ik gebruik het heel graag. De douchegels, de bodymilk, de myst. Een aanrader! 

- - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Odette 

01-05-2020 | 15.54

Hoi Sas,
Bedankt voor de snelle verzending van de leuke ibiza bandjes. Mijn dochter gaat ze geweldig vinden voor haar verjaardag. Super service!

- - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Marije 

26-04-2020 | 09.04

Voor mijn vriendinnetje die 40 werd wilde ik graag een cadeau met blijvende herinnering en symbolische betekenis. Ik had leuke oorbellen gezien op de site, maar was toch niet helemaal wat ik zocht. Sas heeft toen speciaal voor mij diverse ontwerpen gemaakt. Na diverse keren heen en weer gemaild te hebben, zijn er fantastisch oorbellen uitgekomen. Gisteren mijn vriendin super blij gemaakt! Bedankt weer voor je snelle en perfecte service Sas! 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Marloes 

23-04-2020 | 07.56

Hele mooie oorbellen en waxinehouders gekocht voor mezelf! Goede prijs en mooie kwaliteit. Erg leuk ingepakt bleek bij levering.
Blij met het advies van bepaalde edelsteen voor mijn dochter. Er werden verschillende mogelijkheden aangeboden toen bleek dat de steen op dat moment niet uit voorraad leverbaar was via de website. Nu alles in huis!! 

- - - - - - - - - -  

Geplaatst door Gea 

18-04-2020 | 12.17

Super goede en vriendelijke service, goede communicatie en overleg en zo leuk ingepakt en wat extra’s erbij, een dubbel kado om te ontvangen. Dikke aanrader!! 

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Sander 

17-04-2020 | 18.54

Super gave armband besteld en een dag later al in huis!
Dank ook voor het leuke presentje, geurt heerlijk!
Volgende keer bestel ik de cones er ook bij! 

- - - - - - - - - - -     

Geplaatst door Ingrid 

08-04-2020 | 12.09

Hoi Sas, je pakketje snel ontvangen. En wat heb je het mooi ingepakt, echt allemaal kadootjes. Mijn vriendin blij gemaakt met het lieve veer-armbandje. En zelf ook blij met het ringetje en armbandje. Dank je groetjes 😊 

- - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door André 

25-03-2020 | 13.14

Prachtige armband en ketting ontvangen!! Superr..
Heel mooi verpakt en met een leuke attentie erbij.
Zeker een aanrader!! Heel persoonlijk.
Zal zeker niet de laatste keer zijn dat ik iets bestel.
grtjes 

- - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Angelique 

25-03-2020 | 10.59

Ringetjes & oorbellen ontvangen en alleen het krijgen en uitpakken is al een feestje. Ook ontzettend blij met de zoutlichten, waren super om cadeau te doen!
Eenvoudig besteld, goeie kwaliteit en altijd prettig contact met Sas.

Een absolute aanrader!!!☀️ 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Nicolette 

22-03-2020 | 19.10

Contact opgenomen met Sas met de vraag om een speciaal armbandje te maken.
En speciaal is deze geworden ! 😀 Heel mooi en bestaand uit edelsteentjes, welke super goed passen bij de persoon waar het armbandje voor is. Mijn bestelling zat in een leuk tasje met nog wat kleine ‘cadeautjes’.Dit was mijn eerste bestelling maar zeker niet de laatste. Dank je Sas, en tot de volgende keer.  

 - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Nicole 

18-03-2020 | 17.25

Wat een prachtige citrien heb ik ontvangen! Ik vind hem in het echt nog mooier dan op de foto! Oorbellen ook mooi! En hoe leuk dat ik een persoonlijke boodschap bij mijn pakketje kreeg en een paar extra kleine probeer cadeautjes! Dat maakt het krijgen van de spullen nog feestelijker! Dank je wel! 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Lies 

22-12-2019 | 18.59

Wat een ontzettende leuke shop en wat een mooie spullen, wordt er stiekem gewoon hebberig van🤪
Levering was snel en attent, alles leuk ingepakt, voelde mij echt verwend😊
Bedankt Sas, groet Lies  

- - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Elise 

19-12-2019 | 09.33

Hoi Sas,
Ik had gave oorbellen op je site gespot maar die waren al uitverkocht.
Maar na een mailtje bleek je de spullen nog te hebben en kon je ze alsnog voor me maken!
Nadat ik 1 oorbel na 1 dag al kwijtgeraakt vroeg ik of je er nog 1 bij kon maken en dat was mogelijk!
Echt heel tof en een superservice.
Merry X-mas
Elise 

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Fleurtje 

08-12-2019 | 17.58

Wat een bijzondere ervaring om bij Saskia creolen met verschillende setjes hangers uit te kiezen! Persoonlijk met leuke creatieve ideeën, zeer hartelijk en eerlijk. Een oprecht speciale ervaring
Dit was zeker niet de laatste keer dat ik bij By Sas mooie spullen heb besteld. Alles is ook nog eens prachtig ingepakt met persoonlijke touch. Zeker 'handmade with love', dat spat ervan af! Bedankt Saskia, de oorbellen worden met liefde gedragen!

- - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Emy 

05-12-2019 | 15.09

Wij kochten een prachtig en stoer armbandje voor onze dochter met de steen hematiet en zijn direct verrast door de werking! We zijn geraakt door de uitgebreide uitleg van lieve Sas, de verzorging van de bestelling tot aan de verpakking. Door deze enorme warme service, ben je geneigd om alsmaar meer te bestellen. Er is zó veel leuks te vinden in haar fijne online winkeltje! Wij zijn echt groot fan! 

- - - - - - - - - -

Geplaatst door Erik 

18-11-2019 | 14.13

Leuke en nette webshop.
Snelle levering.
Leuk verpakt met een klein maar erg leuk cadeautje erbij.
Een aanrader om nog eens wat te bestellen. 

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Ed ROSEBOOM 

31-08-2019 | 16.14

Vandaag 3 super mooie armbandjes gekregen van by-Sas,hele mooie kwaliteit en prachtig ingepakt met een persoonlijk tintje.Een echte aanrader om hier nog vaker iets te bestellen.Met liefde is er aandacht besteed aan de bestelling.
Top levering,dank je wel Sas
Groeten Ed Roseboom 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Patricia 

22-08-2019 | 21.12

Wat een leuke webshop met veel mooie spullen, waar merkbaar veel passie in zit van de eigenaresse!
Heb mijn bestelling, prachtige Amazoniet ring, heel snel ontvangen en wat een feestje om de bestelling uit te mogen pakken; met zorg en mooi verpakt en handgeschreven kaartje! Zat ook nog een leuke verassing bij. Super bedankt!
En absolute aanrader dus! 

- - - - - - - - - -   

Geplaatst door Rinske 

25-07-2019 | 20.09

Wat een super mooi pakketje ontvangen van by sas. Zo mooi ingepakt en een persoonlijk kaartje.  

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Sylvia Schmitz 

19-07-2019 | 16.35

Super blij met mijn bestelling, heel snel ontvangen en leuke presentjes erbij!
Zeer zeker aan te bevelen!!! 

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Sven Verbeeck 

20-06-2019 | 07.57

Ik heb gisteren, 19/06/2019, mijn ketting aangekregen. Zeer mooi ketting en zeer goede kwaliteit. Ook leuke attentie en leuk kaartje erbij.Mijn partner is eveneens tevreden. Ik volg de site op en als ik iets naar mijn zin vind, zal ik niet aarzelen terug te bestellen. Snelle service en levering. Zeer correct. Keep up the good work. Groetjes Sven Verbeeck  

- - - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Fred 

02-04-2019 | 14.38

Bij deze wil ik aangeven dat ik naar zeer tevreden te zijn een ketting en armband heb gekocht bij Sas. Je krijgt daarnaast nog een lekker ruikende attentie bij je aankoop en een persoonlijke kaart, dus zeker de moeite waard! Thanks Sas!  

- - - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Edith 

24-02-2019 | 09.24

Super gave armband als kado aan een man gegeven. Hij is er erg blij mee, zowel qua uiterlijk als de betekenis van de stenen! Snelle levering en een leuk persoonlijk bericht van By-Sas. Een aanrader!  

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Karen Verdegem 

22-02-2019 | 14.17

Waar ik al jarenlang naar op zoek was, vond ik bij By Sas. Snelle service, prachtig product afgeleverd en fantastisch mooi gepresenteerd. Kortom: een echte aanrader! 

- - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Marie-José Hakens 

10-02-2019 | 15.35

De speciaal voor schoondochter Anne gemaakte rozenkrans, met obsidiaan, onyx en rhodoliet, is een groot succes. De kleur, de samenstelling, het kruisje, allemaal mooi. Een prachtige samenwerking met Sas, we (Sas en ikzelf) werden er allebei blij van. Dank dus, ook namens Anne. En wie weet komt Bas ook nog aankloppen voor een persoonlijke variant. ❤️ 

- - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Karin 

29-01-2019 | 20.43

Vandaag mijn pakketje met de 2 bestelde armbanden gekregen; wat een feestje... prachtig verpakt met een leuk persoonlijk geschreven berichtje erbij en ook nog een klein kadootje. Superblij mee!!!

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Erica 

27-01-2019 | 11.01

Altijd goede service, goed advies en het is altijd een cadeautje om iets van By-Sas binnen te krijgen. Ik beveel je iedereen aan  

- - - - - - - - - -

Geplaatst door Jan 

31-12-2018 | 11.18

Bedankt voor de snelle goede service.
Ben heel blij met de armband.

Ook bedankt voor de paulo santo wierook, sticks en het blauwe quarts steentje wat je er bij kado gegeven hebt.

Super vriendelijke service.
Fijne jaar wisseling en een gezond en gelukkig 2019 toegewenst .

Groeten Jan 

- - - - - - - - - -

Geplaatst door Paula 

26-10-2018 | 00.05

Ik ben fan!! #prachtig #metpassie #metaandacht #metliefde 

- - - - - - - - - - -  

Geplaatst door Daphne 

23-10-2018 | 18.08

Hoi hoi,
Super bedankt voor de leuke/mooie oorbelletjes!!
Ben er heel blij mee. Ook super lief dat je me de brievenbus kosten nog terug hebt betaald. Zeker de moeite waard om leuke sieraadjes te bestellen hier!
Liefs Daphne x 

- - - - - - - - - - - -  

Geplaatst door iroy 

14-10-2018 | 17.12

Hoi Sas bedankt voor de mooie Indianen pin!! je zal me vaker terug zien top service  

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Alice Koster 

08-10-2018 | 08.35

Ik heb 2 setjes creoolhangers besteld. Ondanks de vermelding dat de levertijd 7 dagen zou zijn, werden ze na 1 dag al bezorgd. Prachtige hangers en leuk verpakt met een persoonlijk tintje. Super! 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Marije 

29-08-2018 | 18.37

Altijd een feestje om een pakketje van By-Sas te ontvangen! Super blij met mijn kettingen. Ook mijn oorbellen die ik begin van het jaar gekocht heb, draag ik nog met heel veel plezier. Deze heeft Sas speciaal voor mij ontworpen omdat ik net even iets anders wilde dan wat er op de site stond. Fantastische service en hele mooie en goede kwaliteit sieraden. Zie net ook nog je mix en match creolen en heb alweer iets leuks gespot. Heb ze gelijk op mijn verlanglijstje gezet ;-). 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Gerda 

24-07-2018 | 16.08

2 setjes creoolhangers gekocht. Snel geleverd en ingepakt als kadotjes met een handgeschreven briefje erbij. Super leuk gedaan by Sas! 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Marli 

28-03-2018 | 11.46

Ik had een hele mooie ring besteld die snel werd bezorgd. Ik werd helemaal vrolijk van het pakketje. Het was erg persoonlijk door een bijgevoegd briefje en dit maakten het echt hartverwarmend en super leuk om het pakketje te openen.

Echt een top service, bedankt Sas! 

- - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Marjolein 

17-01-2018 | 19.35

Prachtige oorbellen zojuist ontvangen, heel blij mee. Met zorg en liefde ingepakt! Echt een kado voor mijzelf? 

- - - - - - - - - - - - -   

Geplaatst door Wicky 

25-12-2017 | 14.55

Ik heb een schitterend journal gekocht met een natuursteen erin verwekt. Meteen een tweede gekocht als cadeau voor mijn vriendin. Prachtig verpakt, snel verzonden en wat ik het meest fantastische vond is de persoonlijke boodschap die toegevoegd was. Ik ben dan ook blij en dankbaar dat ik de bestelling geplaatst geb, dank je wel. Nu lekker genieten van mijn eigen gekocht cadeau  

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Joyce 

15-12-2017 | 12.54

Dank je wel voor mijn cadeautjes aan mezelf!
Ik ben een maand geleden op de site terecht gekomen via facebook, omdat mijn oog viel op een lederen journal met een edelsteen. Ik was verliefd! Niet de kleur die ik wilde, maar Saskia is direct aan de slag gegaan en heeft hem voor me weten te bemachtigen. En in het echt is hij nog mooier!
Al zoekende op de site kwam ik ook nog een prachtige ring tegen en die prijkt nu aan mijn vinger....
Dank je wel voor de mega goede service en je betrokkenheid!

Joyce 

- - - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Sandra 

08-11-2017 | 20.53

Een onwijs leuke diary gekocht van leer met kleursteen .Kon zelfs kiezen uit verschillende steen kleuren .Super service 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Canessa 

03-11-2017 | 19.49

Zoveel moois te zien op de site en maak dan maar een keuze...
Mijn oog is deze keer gevallen op een prachtige oplegsteen die ik vandaag heb ontvangen. Wederom mooi ingepakt met een handgeschreven briefje en kleine attentie. (super!)
Mijn weekend begint goed!!

Elke keer weer een top service, persoonlijke benadering en snelle levering, ik zeg AANRADER!!

Nogmaals bedankt Sas!

Liefs,
Canessa 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Felice 

11-09-2017 | 10.51

Spontaan kwam ik op deze site, zocht een cadeau voor mijn man, ivm, 30 jr huwlijk, en ik moest het dat weekend hebben, ondanks dat ze eigenlijk niet kon heeft ze me toch geholpen en kwam mijn cadeau de volgende dag al, super service, en mijn man was er blij mee, dank je wel voor deze service, en ook was het mooi ingepakt, TOP !!
GR, Felice 

- - - - - - - - - - - -    

Geplaatst door karin 

29-03-2017 | 11.31

Wat een mooie site!! Prachtige dingen gezien. Gekocht een kralenketting voor een man! En wat een snelle bezorging.
Nu nog hopen dat het kado in de smaak valt
Dank je wel Sas. 

- - - - - - - - - - - -     

Geplaatst door Anil 

29-12-2016 | 20.20

Wij hebben van de week een (slaven) armband bij Sas besteld. Snel geleverd en keurig verpakt! Gezien t een kadootje betreft hebben we t niet geopend.

Maar Jeetje zeg! Wat doe je dat cool! Vooral het handgeschreven kaartje en kleine attentie! Heel gaaf... net dat persoonlijke tintje maakt het heel speciaal.
Ondanks dat we de armband nog niet hebben gezien...... kan ik je vertellen dat wij zeker weer een keer x bij jou komen shoppen puur vanwege je persoonlijke aanpak en goede & snelle service! Dank je wel... en alvast een fijne jaarwisseling? 

- - - - - - - - - - -    

Geplaatst door Karolien 

30-08-2016 | 14.09

WoW wat een mooie juwelen en een fantastische service ! Mijn bestelling supersnel ontvangen en er zaten bovendien leuke kadootjes bij. Een dikke pluim voor Sas, enne je hebt er een klant bij  

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Nellie van den berge 

12-02-2016 | 16.23

Hoi Sas ik ben zo nieuwschierig naar de armbandjes die ik voor mijn dochter en haar man heb gewonnen met de valentijnactie. Van mij mag het zondag zijn!!!! Groetjes Nellie. 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Canessa 

30-12-2015 | 13.31

Vandaag weer blij gemaakt door Sas met een prachtige armband die ik besteld had. Heb inmiddels al meerdere malen bij haar besteld en elke keer weer levert ze prachtige producten (die in een mooie verpakking komen), met een leuke attentie bij elke bestelling. Top (en snelle) service, ik word er elke keer weer blij van! Absolute aanrader!!! 

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door maaike 

24-12-2015 | 15.33

Al meerdere artikelen besteld, ben er superblij mee! Het is altijd keurig netjes verzorgd en verpakt!!! Zeker een aanrader voor iedereen! Super bedankt lieve Sas.  

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Wilfred 

11-12-2015 | 18.49

Heel erg tevreden over de armbanden die ik hier heb besteld. Mijn vrouw was ook heel blij met de oorbellen die ik voor haar had besteld. Erg mooi en snelle service!

Gr.
Wilfred 

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Bianca de Bruijn 

26-06-2015 | 10.01

Al twee keer mooie oorbellen besteld incl een kleine attentie! Absolute aanrader! 

- - - - - - - - - - -

Geplaatst door Stefan de beer 

29-01-2015 | 16.40

Super Service......Binnen een dag mijn bestelling binnen, gezellig verpakt en ook nog voorzien van een leuke attentie !
Dank je Saskia     

- - - - - - - - - - - -

Geplaatst door Emy Zwier 

08-12-2014 | 17.05

Wat een sieraden, wat een service en wat doe je dit met veel liefde en passie! Dat alles is terug te zien in je sieraden.
De twee armbanden + oorbellen zijn voor mij van grote waarde en ik kan je haast niet vertellen hoe blij ik er mee ben! Ontzettend bedankt, heel veel succes en ik ben fan!

© 2014 - 2021 by-sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel