Blog: Edelsteen water maken

Blog:Edelsteen water maken

 

Blog:edelsteen water maken, by-sas

Edelsteen water 

Voordat ik je uitleg hoe je edelsteen water kan maken is het handig om eerst wat info vooraf te weten. Want je moet wel veilig te werk gaan.

Edelstenen hebben een eigen trillingsgetal

Veel mensen voelen dat edelstenen en mineralen een uitstraling hebben, andere mensen ervaren via hun intuïtie of hun innerlijke oog dat edelstenen een

bepaalde werking hebben. Edelstenen hebben hun eigen trillingsgetal. Gevoelige mensen kunnen deze vibraties opvangen.

In de alternatieve geneeskunde worden edelstenen en mineralen ingezet als geneeskrachtige of helende stenen.

Deze edelstenen en mineralen werken door hun uiterlijk, samenstelling, kleur en vibraties vaak op een bijzondere manier op het lichaam, ziel en geest van de mens in. 

Elke mineraal en of edelsteen heeft zijn unieke wezen, kracht en elektromagnetische veld. Daardoor staan zij in wisselwerking met hun omgeving. 

Edelstenen en mineralen worden vaak als een elixer of edelsteen water ingezet.

 Kirlian foto Rookkwarts. Het licht is de energietrilling van de edelteen

 Kirlian foto Bergkristal. Het licht is de energietrilling van de edelsteen

 

Wat maakt  edelsteen water zo bijzonder.

Wetenschappers hebben vastgesteld dat water een geheugen heeft en eigenlijk ons oer geheugen is, dat watermoleculen kunnen veranderen onder invloed van energieën. 

Dus de trilling van edelstenen kan de watermoleculen veranderen en een positieve invloed hebben op de mens.

Dr. Mazaru Emoto heeft aangetoond, door middel van het maken van foto’s van behandeld water, dat de kristallen in het water veranderen. Dit is heel bijzonder. 

Ook met Kirlian fotografie is aangetoond dat edelstenen een werking hebben op het menselijk lichaam.

 

Subject # 1 Deborah is just filled with Life force Energy. You rarely see an aura as beautiful as this. She is radiant with white light! She has been wearing the MegaChi pendant for over a year now so there is very little change. Deborah's energy is very stable.

Subject # 2 Guy - A beautiful being that is aging. The shift to green indicates rejuvenation which his body could use. The Green energy is essentially the same energy Qigong masters are able to generate from their hands. Healing energy and rejuvenating energy.  

Subject #3 Gwen - Very honest, and trustworthy. After receiving the energy of the MegaChi Pendant her energy transmuted to the higher violet ray of purple, the state of harmony and bliss. 

 

Subject #4 James - The orange indicates stress, the yellow honesty and trust. Once the MegaChi Pendant is placed on James there is immediate peace and tranquility as indicated by the blue.  This balances the stress of the orange.  Again, the green indicates revitalizing and healing energy.

 

Werking op het menselijk lichaam

De trilling van edelstenen is in het water opslagen en wordt via een elixer doorgeven aan het lichaam. Niet alleen onze gedachten zijn trillingen maar het hele lichaam is een grote massa trillingen van moleculen met hun atomen en daarin bewegende deeltjes. De trillingen van een elixer/remedie/ water, werken in op het fysieke lichaam en werken daar corrigerend, versterkend en helend.

 

Let op welke edelsteen je gebruikt.

Het begint bij het aanschaffen van edelstenen of mineralen voor jouw edelsteen water. Deze edelstenen en mineralen moeten primair geschikt zijn voor het maken van edelsteen water. De stenen welke je aankoopt dienen van een goede kwaliteit te zijn. Een mineraal wat er beetje op lijkt zal niet het gewenste effect hebben. 

Een mineraal dient onbewerkt te zijn. Dus niet gelakt, gebrand, bestraald, bijgekleurd of ergens mee ingesmeerd te zijn. Soms worden mineralen met was of olie behandeld. 

Het beste is om kristallen en ruwe stenen te gebruiken. Getrommelde stenen is ook prima. En verdienen ook de voorkeur. Let op!! Niet alle mineralen en edelstenen zijn geschikt om edelsteen water van te maken. Sommige zijn giftig. De meeste edelstenen en mineralen die eindigen op “-iet”, zijn niet geschikt om een elixer van te maken of in water te leggen. Deze zijn vaak te poreus.

Poreuze edelstenen en mineralen kunnen alleen worden gebruikt als deze in een waterbuis zitten of in een kom hangen, en niet direct  in contact kunnen komen met jouw water. (au bain marie).

And last but not least…

Een 2000 jaar oude vuistregel voor edelsteen water is less is more. Laat je niet verleiden tot allerlei kleurrijke combinaties van willekeurig gekozen stenen. Gebruik sowieso nooit meer dan vijf verschillende soorten stenen. In praktijk blijkt dat een combinatie van 2 of 3 stenen vaak volstaat. LET HIERBIJ ER WEL OP, DAT JE GELIJKGESTEMDE EDELSTENEN GEBRUIKT OF STENEN DIE ELKAAR AANVULLEN. Je moet dus bijvoorbeeld een steen die je assertief maakt niet combineren met een steen die je ingetogener laat zijn. Of een steen die activeert niet samen combineren met een rustgevende steen.

 

Hoeveel gram edelsteen of mineraal moet je gebruiken? 

Het beste werkt als je meerdere kleinen mineralen of edelstenen worden gebruik wanneer je deze rechtstreeks in het water legt. Hierdoor kunnen deze mineralen edelstenen goed hun gewenste informatie afgeven. 

De hoeveelheid is natuurlijk afhankelijk van de hoeveel water en grote van je kan. Als leidraad kan je een totaal van 9 trommelstenen of +- 150/250 gram split-stenen op een halve liter water. Meer water meer stenen. 

 

Waterkwaliteit

Schoon en zuiver water is van belang en zo weinig mogelijk mineralen te bevatten en in elk geval koolzuur vrij te zijn. Het Nederlandse drinkwater is in de regel van goede kwaliteit en kun je goed gebruiken. Osmose of bronwater water is ook geschikt. Gebruik alleen glazen kannen of flessen. 

 

   

Aan het werk!

Wat hebben we nodig? 

 

Blog:edelsteen water maken, by-sas.afspoelen edelsteen Blog:edelsteen water maken, by-sas.glazen karaf gebruiken

Hoe ga je te werk?

  • Als eerst reinig/houd je de edelstenen goed onder stromend kraanwater voor ongeveer 3 min. 
  • Laat ze voorzichtig in de glazen karaf glijden
  • Vul de karaf nu met het water en laat deze minimaal 12 tot 24 uur staan. Soms lees je dat na een half uur of uur het water al gereed is maar dan heb je eigenlijk nog maar 2% van de krachten/trillingen van de steen in het water zitten.

 

Wat als het klaar is?

  • Na de intrek tijd, kan je het edelsteen water gedurende de dag drinken. 
  • Je kan het bij het badwater gieten.
  • Mocht de edelsteen ook goed voor acne ed zijn, kan je het als gezichtsreiniger gebruiken.
  • Als de edelsteen kan helpen bij hoofdhuid aandoening, meng het met je shampoo/ conditioner.

(In geval dat je het water wilt gebruiken voor lichaamsverzorging, giet het edelsteen water dan over in een violet kleurige fles met schroefdop. Door het paarse glas komt bijna geen UV licht door, waardoor het product langer houdbaar blijf en van goede kwaliteit. Bewaar/gebruik het water het liefst binnen 48 uur, hooguit 3 dagen achtereen. Hierna dien je nieuw edelsteen water te maken met weer opnieuw opgeladen edelstenen). Bewaar het water ook niet in de koelkast. Hierdoor gaat de kracht verloren.

Blog:edelsteen water maken, by-sas.Geniet van je zelfgemaakte edelsteen water

Klik hier voor handzame edelstenen voor bv. elixers.

Veel succes en geniet ervan! Mocht je vragen hebben, kan je me altijd mailen op info@by-sas.nl    

 liefs Sas

 

Bron: by-sas.nl , rubenrobijn.nl , holistik.nl 

https://www.tsemrinpoche.com/tsem-tulku-rinpoche/science-mysteries/kirlian-photography-aura-healing-science-or-myth.html?nomobile

 

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel