Spirituele ontwikkeling -set

Spirituele ontwikkeling- set

Ervaar je al van jongs af aan, dat jij meer hoort, ziet en/of aanvoelt, dan de meeste in jouw omgeving? En wil je deze zintuigen aanscherpen, verder stimuleren of verder onderzoeken? Dan kan deze edelstenen set een duwtje in de goede richting zijn.

Deze krachtige set bestaat uit Super Seven, Seleniet,Blauwe Celetien en Lazumar.

Super Seven:De naam zegt het al, hij bestaat uit zeven krachtige edelstenen zoals Goethiet in Bergkristal, Amethist, Rookkwarts, Rutiel, Lepidocrosiet en Cacoxeniet.

Dit is een zeer krachtige spirituele steen en bevordert transformatie en het verder ontwikkelen van paranormale gaven. Geeft inzicht in “oud” denken. en versterkt de intuïtie. Hij activeert alle chakra’s  en lijnt ze uit zodat ze goed in balans zijn. Hij veranderd stress en angst en zet negatieve energie en gedachten om naar positieve. Hij laat je de waarheid zien zodat je vanuit liefde en wijsheid kunt handelen.

 

Seleniet:Reinigd en beschermd de aura. Geeft inzicht in levenslessen. Brengt harmonie, rust en balans en vrede in jezelf en omgeving. Houd je geaard op het moment dat je met hogere energieën aan het werk bent. Vergemakkelijkt meditatie, telepathie, divinatie en mediamieke gaven. Bevorderd contact met engelen en gidsen.

 

Azumar:Dit is een combinatie steen van kwarts, kaoliniet en soms sporen van Stilbiet. Het is de perfecte steen als je vast zit in aardse problemen. Hij werkt op zachte wijze om opnieuw kennis te laten maken met jezelf. Hij heeft een helende werking op het emotionele lichaam. Helpt je zacht te zijn voor jezelf en negatieve gevoelen zoals angst en boosheid los te laten. Het is een vitaliserende steen die met golvende energie elke cel in je lichaam wakker maakt. Op spiritueel vlak brengt Azumar je terug in de flow van het leven en leert je zien waar jij thuis hoort en wat jouw opdracht in het leven is. Hij bevordert telepathische vermogens en helderziendheid. Tevens helpt hij bij slapeloosheid en nachtmerries.

 

Blauwe Celestien:Deze steen opent je derde-oog en kruinchakra, waardoor het telepathische vermogen en helderziendheid verbeterd wordt. Hij leert je vertrouwen te hebben, in wat je ziet en voelt. Hij laat je ervan bewust zijn dat je onderdeel bent van een groter geheel. Tijdens meditatie bevorderd deze steen het contact met je gidsen en engelen. De steen houd je scherp en gefocust, helpt je relativeren. Hij kalmeert en geeft rust.

 

Deze bovenstaande edelstenen hebben naast de genoemde werking, nog meer prachtige krachten. Deze kan je terug vinden bij “info”.

Wil je deze set kopen? Klik dan hier om de sets te bekijken.

 

Om je ontwikkelingen te stimuleren is het belangrijk goed geaard te zijn. Niet egoïstisch in het leven te staan. Respect te hebben voor alles wat leeft op deze aarde. 

Dus als je iemand ziet vallen op straat ga je niet filmen maar vraag je of het gaat. Als je iemand met een kaartje uit z’n shirt of wc papier een z’n/ haar schoen ziet lopen ga je niet lachen maar attendeer je diegene erop. Behandel iedereen zoals jij ook behandeld wilt worden. Of zoals wel eens wordt gezegd: Wil je een andere wereld om in te leven, begin bij jezelf. Maar zeer waarschijnlijk sta jij al zo in het leven als je interesse hebt in deze stenen.

 

Mediteren is een van de belangrijkste stappen die je kan zetten om dichter bij jezelf te komen en te aarden.

Met deze prachtige edelstenen set heb je eigenlijk het beste in handen om mee te mediteren en verder te ontwikkelen.

Vraag dan ook voor en tijdens de meditatie om de hulp van je gidsen en engelen. Meld ook de reden van je hulpvraag en wat jij daar voor in ruil gaat doen. Na de meditatie bedankt je ze voor hun komst en hulp. (ook al heb je ze misschien nog niet waargenomen, iedereen, ook al ben je niet paranormaal of mediamiek, heeft gidsen en engelen om zich heen. En in iedere nieuwe periode en bepaalde momenten in je leven, heb je andere gidsen die je op dat moment nodig hebt.

 

Hieronder is een voorbeeld meditatie gegeven. Doe het vooral zoals je zelf voelt dat goed is.

Eventuele voorbereidingen:

-Muziekje opzoeken. Ikzelf volg Mei-Kan Maurits op Facebook. Zij plaatst daar ongelooflijk mooie kristallen klankschalen rituelen. Soms kort, sommige wat langer. Naar behoefte kies ik er een uit en speel daar op in tijdens meditatie. Elk ander rustgevende muziek kan natuurlijk ook.

-Zet je telefoon uit zodat je rustig de tijd voor jezelf kan nemen, zonder gestoord te worden.

-Zorg voor gereinigde en opgeladen edelstenen om mee te werken.

-Een glas (edelsteen)water voor na de meditatie. (klik hier hoe je edelsteen water makkelijk zelf kan maken).

 

Ga rustig liggen. Leg de Selenietstaaf vlak boven je hoofd tegen je kruin aan en breng je ademhaling naar een rustig en gelijkmatig tempo. 

Als je een goed eind op weg bent, plaats je de 

*Super Seven op je voorhoofd.

*blauwe Celetien bij het kuiltje onder je keel en de 

*Lazumar op je borst-rond het hart.

Plaats nu je linkerhand-(hand van ontladen), onder je navel en je rechter hand-(hand van opladen), op zonnevlecht(tussen navel en borst.

Ga door met de ademhaling oefening tot je weer helemaal rustig bent.

Breng je gedachten naar een voor jou mooie serene plek. (dit is voor iedereen anders- De een vind een zonsondergang op een onbewoond eiland fijn, de ander een plek in het bos, iemand anders zoekt een plek tussen de wolken. Visualiseer dit, kijk om je heen en geniet van het uitzicht.

Het volgende gedeelte kan je in de hoofd doen maar je kan er ook voor kiezen dit hardop te doen:

Vraag de hulp in van je gidsen en engelen om je te ondersteunen in jouw persoonlijke doel. Vertel ze erover. En wat ook niet onbelangrijk is, is dat je met een tegenprestatie komt. Dat jij bijvoorbeeld een van je zwakheden gaat aanpakken. Neem vervolgens rustig de tijd om te voelen en te kijken wat je allemaal waarneemt aan de binnenkant van je ogen. Het kan zomaar zijn dat je ineens in een heel andere omgeving bent, of dat je een bepaald iemand voor je ziet. Als je voor jezelf klaar bent met de meditatie, bedank je je gidsen en engelen en kan je je ogen openen. Blijf dan nog even een paar tellen rustig liggen en verwijder je de stenen op je lichaam.Kom voorzichtig zitten en drink je rustig je water op. 

 

Misschien leuk om je ervaringen, wat je hebt gehoord en gezien, op te schrijven in een boekje. Zo kan je misschien wel dingen terug herleiden of een patroon vinden.

 

Succes!

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel