No more depressed- set

    

No more depressed-set

Mindset. Dat is “the key-word”. Klinkt lastig maar het is gewoon een kwestie van doen. Want alleen jij hebt controle over die hersens van je. 

En je kan ellende lang bij een phych gaan zitten maar je kan jezelf ook een schop onder je reet geven. Dit klinkt heel hard maar jij weet ook dat het zo is. Je moet dingen vanaf een positieve kant benaderen. Het glas is niet half leeg maar half vol. We worden allemaal op deze wereld gezet met een eigen rugzakje. In ieder leven krijgen we een ander rugzakje mee dat we moeten volbrengen. Dus soms kan het wel lijken dat bij een ander alles goed gaat…..maar is dat wel echt zo?! Ieder huisje heeft zijn kruisje zeggen ze toch?! En ik zeg niet dat alles even makkelijk te handelen is, echt niet. Ikzelf kan ook een mega dik boek schrijven over mijn levensverhaal.  En ook ik heb bij tijden minder lekker in mijn vel gezeten maar heb dingen altijd vol goede moed blijven aanpakken en geprobeerd positief te blijven. En uiteindelijk heeft alles me sterker gemaakt en de persoon die ik nu ben.

 

A negative mind

will never

give you a

positive life

 

                                        -Buddha

 

Voor wat extra kracht kan deze edelstenen set je bijstaan in jouw “gevecht”. De set bestaat uit: Carneool, Lapis Lazuli, Ametrien en Zonnesteen.

Carneool: geeft kracht, energie, moed en doorzettingsvermogen. Het werkt activerend en motiverend en stimuleert creativiteit. Het vergroot zelfvertrouwen en gevoel van eigenwaarde en vermindert jaloezie. Het helpt je om voor jezelf op te komen en assertief te zijn wanneer dat nodig is. En kan hierdoor ook ondersteunen bij (klachten gerelateerd aan) misbruik of mishandeling. Het maakt scherp, geconcentreerd, succesvol en doelgericht en helpt bij het oplossen van praktische problemen. Ook fysiek maakt carneool vitaal en sterk en vergroot het het uithoudingsvermogen. Het stimuleert de stofwisseling en werkt activerend. Het heeft een positieve werking op het bloed, de bloedcirculatie en aders.Ook kan carneool helpen bij seksuele problemen zoals vaginisme, frigiditeit en impotentie en vruchtbaarheidsproblemen.Bevordert de opname van voedingsstoffen en mineralen, ondersteunt bij depressieve gevoelens, bulten en huidirritatie, en heeft een positieve werking op het hormoonstelsel, de rug, botten, gewrichten, nieren.

 

Lapis lazuli: Is een steen van wijsheid, verlichting en inzicht. Het maakt het hoofd helder en heeft een positieve werking op het geheugen, intellectuele vaardigheden en de opname en verwerking van informatie. De steen stimuleert zelfinzicht, harmonieuze relaties en vriendschappen en vermindert eenzaamheid. Het maakt sociaal en meelevend, werkt kalmerend bij boosheid en irritatie en bevordert duidelijke en eerlijke communicatie. Op spiritueel vlak versterkt het spirituele vaardigheden en de intuïtie. Ontstekingsremmend, pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de keel, de schildklier, het gehoor, de ogen, de huid, het hartritme, het zenuwstelsel, de hersenen, duizeligheid, evenwichtsstoornissen, slapeloosheid, hoofdpijn, migraine, depressie, dementie, ADHD, autisme en het herstel na een herseninfarct of TIA.

 

Ametrien: Bestaat uit een combinatie van Amethist en Citrien en verenigt de eigenschappen van deze twee stenen in zich. De opbeurende en verwarmende energie van Citrien en de beschermende en zuiverende werking van Amethist. Het brengt gevoel en verstand in balans en helpt je op je intuïtie vertrouwen. Ametrien helpt negatief gedrag, negatieve gedachten, zelfdestructief gedrag en angst verminderen, door het stimuleren van zelfinzicht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het zet aan tot positief handelen en helpt positief in het leven staan. Het werkt ontspannend en vermindert stress, spanningen en klachten die hieruit voort komen zoals een burn-out, migraine en hoofdpijn. Ametrien stimuleert de creativiteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie. De steen kan ondersteunend en inzichtgevend werken bij het mediteren. Lichamelijk werkt citrien ontgiftend en reinigend en geeft energie. Het heeft een positief effect op vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), myalgische encefalomyelitis (ME), neerslachtigheid, depressie, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

 

Zonnesteen: Werkt opbeurend en stimuleert levensvreugde, optimisme, daadkracht, eigenwaarde, zelfvertrouwen, een goed humeur en een positieve instelling en kijk op het leven. Het is een doeltreffende steen tegen alle vormen van depressie, met name de seizoensgebonden variant. Daarnaast stimuleert de steen het zelfgenezend vermogen van het lichaam en heeft een positieve invloed op chronische keelpijn, maagzweren en reuma.

 

  • Wat heel belangrijk is is dat de stenen met regelmaat goed gereinigd worden. Doordat je met een hoop negatieve energie te maken hebt in het begin, kan de steen snel vollopen. Voor het ontdoen(ontladen) van de negatieve energie, kan je de stenen op hematiet leggen. Voor het opladen van de stenen, zodat ze hernieuwde krachten krijgen, leg je ze op Bergkristal. Tussendoor reinigen met stromend water, sacral, palo santo is ook super om te doen. Bovengenoemde items zijn hier te vinden.

 

Interesse in deze set? Klik dan hier om hem te bekijken.

Succes, het gaat je lukken!

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel