Burn-out edelstenen-set

        

Burn-out Set

En nu is het klaar! Het wordt tijd dat je van jezelf gaat houden en aan jezelf gaat denken. Nee, dat is niet egoïstisch dat heet eigenliefde. Vanaf nu ga je leren NEE te zeggen op het moment dat jouw lichaam en hoofd het ook daadwerkelijk niet willen.

Ja, dat is pittig. En nee, je zal er niet altijd vrienden mee maken. Al helemaal niet met de mensen waar je altijd Ja tegen hebt gezegd. Want die vonden het ook wel erg makkelijk dat ezeltje voor hun karretje. Maar jij bent meer dan dat. Jij bent jij. JIJ bent ook belangrijk!

Om ook daadwerkelijk meer zelfvertrouwen te krijgen, zelfliefde te voelen, zal je echt radicaal anders in het leven moeten gaan staan. Anders sluipen die “okeeeeeee” en “vooruit dan maar” toch weer je leven binnen. Het draait eigenlijk om “the mindset”- de knop moet om.

 

 

You will be free 

the moment you stop worrying

about what other people

think of you

  -Buddha

Maak met jezelf een paar afspraken. Zet ze desnoods op papier en hang ze aan de koelkast, nachtkastje, badkamer spiegel en/of voordeur. Voorbeeld kan zijn: voor het slapen 5 bladzijdes in boek lezen om te ontspannen voordat je OPTIJD gaat slapen. Gezond eten, haal die zoete troep niet meer in huis of lig niet de halve kar vol. Want van suikers schommelt die suikerspiegel en daar word je ook moe van. Vermijd stress en probeer je niet overal aan te ergeren. Ja, jij doet alles beter maar een ander verdient ook een kans. Ook al gaat het niet zo snel…….Adem in en adem uit. Of kijk de andere kant op……..Morgen weer een dag. Plan wat ME-time in. Ga dan wandelen op strand of in het bos-neem ook wat leesvoer mee, fles water en een appel of komkommer. Ga in bad of doe eens gek en neem de tijd voor het ontbijt. Maar ook een voetreflex of massage op zn tijd kan een weldaad voor je lichaam zijn, je zal er echt van opknappen. En wat dacht je van mediteren….nee, dat is niet alleen voor zweefteven. Het laat je aarden en tot jezelf komen en zo heb je gelijk weer een lekker rust moment voor jezelf gepikt. Want mediteren hoeft niet altijd lang te duren, 7 min kan ook.

 

In deze set heb ik de volgende stenen voor je klaar staan:  Ametrien, Witte Agaat & Granaat.

 

Ametrien: Bestaat uit een combinatie van Amethist en Citrien en verenigt de eigenschappen van deze twee stenen in zich. De opbeurende en verwarmende energie van Citrien en de beschermende en zuiverende werking van Amethist. Het brengt gevoel en verstand in balans en helpt je op je intuïtie vertrouwen. Ametrien helpt negatief gedrag, negatieve gedachten, zelfdestructief gedrag en angst verminderen, door het stimuleren van zelfinzicht, zelfvertrouwen en eigenwaarde. Het zet aan tot positief handelen en helpt positief in het leven staan. Het werkt ontspannend en vermindert stress, spanningen en klachten die hieruit voort komen zoals een burn-out, migraine en hoofdpijn. Ametrien stimuleert de creativiteit. Het helpt energetische blokkades opheffen en zorgt voor een goede doorstroming van energie. De steen kan ondersteunend en inzichtgevend werken bij het mediteren. Lichamelijk werkt citrien ontgiftend en reinigend en geeft energie. Het heeft een positief effect op vermoeidheid, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS), myalgische encefalomyelitis (ME), neerslachtigheid, depressie, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

 

Witte Agaat:het werkt aardend, stabiliserend en beschermend. De steen werkt kalmerend, laat je veilig voelen en zorgt voor zowel geestelijke als emotionele rust en balans. Het helpt jezelf accepteren en helpt vertrouwen hebben in jezelf. Het stimuleert de concentratie en analytisch denken en helpt om afstand te nemen en objectiever naar dingen, en jezelf, te kijken. Dit geeft overzicht en inzicht en helpt planmatig werken en het vinden van praktische oplossingen. Het helpt om doelen te stellen voor jezelf en hier naar toe te werken. Hierdoor stimuleert het persoonlijke groei en ontwikkeling. Agaat werkt ook beschermend tijdens het reizen. Fysiek heeft agaat een positieve werking op het immuunsysteem, het zenuwstelsel en zenuwpijn, spijsvertering, hart, de bloedvaten, ogen, maag, darmen, blaas en bedplassen. Het stimuleert de stofwisseling. Witte Agaat werkt zuiverend en verwijdert negatieve energie en blokkades.

 

Granaat: Is de perfecte steen voor crisissituaties en situaties waarin het leven uitzichtloos lijkt. De steen geeft kracht, energie, doorzettingsvermogen, uithoudingsvermogen, zelfvertrouwen, wilskracht en vitaliteit. Het bevordert hoop, moed, optimisme, levensvreugde, daadkracht en overlevingsdrang. Blokkades, weerstanden, remmingen en beperkende gedrags- en denkpatronen worden verminderd. Het helpt Kundalini energie opstijgen. Fysiek werkt granaat verwarmend en de steen vergroot het zelfgenezend vermogen van het lichaam, versterkt het immuunsysteem en bevordert de opname van vitaminen, mineralen en voedingsstoffen. Verder heeft de steen een positieve invloed op het bloed en de bloedsomloop, koude handen en voeten, het hart, de longen, seksualiteit, vaginisme, frigiditeit, vruchtbaarheidsproblemen bij de man en potentie problemen. Het kan ondersteunen bij een burn-out.

Deze set kopen, klik hier.

  • Wat heel belangrijk is is dat de stenen met regelmaat goed gereinigd worden. Doordat je met een hoop negatieve energie te maken hebt in het begin, kan de steen snel vollopen. Voor het ontdoen(ontladen) van de negatieve energie, kan je de stenen op hematiet leggen. Voor het opladen van de stenen, zodat ze hernieuwde krachten krijgen, leg je ze op Bergkristal. Tussendoor reinigen met stromend water, sacral, palo santo is ook super om te doen. Bovengenoemde items zijn hier te vinden.

 

Succes, je kan het!

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel