Over Sas

 

 

Als klein kind vond ik edelstenen al boeiend, omdat ze er zo mooi uitzien. Ik had daarom ook een hele verzameling stenen. De passie en de betekenis van edelstenen zijn eigenlijk pas begonnen toen ik me ging verdiepen in mediteren en reiki. Ik kocht allerlei stenen die ik om beurten “ uit probeerde”. En tot mijn verbazing bleek dit in grote lijnen echt te werken. Maar om nou elke dag stenen in je zak te dragen is ook zo wat. En de meeste edelsteen sieraden zijn vaak losse hangers die je aan een ketting kan hangen of klassieke sieraden. Ik ben toen weer een oude hobby gaan oppakken, sieraden maken.

(Dit heb ik rond mijn 18de ook gedaan met glas kralen en veel bling bling. Mijn sieraden lagen toen in een jeans winkel in leidschenhage. Tevens deed ik toen home-party's, kinderfeestjes, en workshops).

Ik kreeg veel complimenten over mijn sieraden en ook steeds vaker de vraag of ik ook  bestellingen deed. Zo ben ik begin 2014 begonnen om mijn sieraden bij Suzie Fleurs in Voorschoten te leggen om te kijken of er meer personen zijn die behoefte hebben aan hippe edelsteen sieraden en dat blijkt idd zo te zijn. En.. TAADAAA!!!! Vandaar dat ik nu mijn web winkel heb geopend. Ik hoop dat mijn sieraden jullie hetzelfde brengt als dat ik ervaren mag.

Edelstenen zijn kostbaar. Edelstenen die veel voorkomen zijn vanzelfsprekend goedkoper dan degene die exclusiever zijn. Maar ook de kwaliteit van de steen bepaald een prijs. Daar tegen staat ook, hoe beter de kwaliteit hoe sterker de werking ervan. Mijn kick is het afstruinen van groothandelaren en de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs in te kopen, zodat ik mijn sieraden ook weer zo gunstig mogelijk kan prijzen ; )))

Ik heb op mijn site onder “ info” de betekenissen van de edelstenen die ik gebruik omschreven. Is leuk om eens doorheen te neuzen. 

Wat ook belangrijk is, is het verzorgen van de edelstenen. Voor een optimale werking is het goed om ze af en toe te reinigen. Hoe je dit kunt doen vind je ook onder “ info”.

Al maak ik duurzame sieraden, het blijft in optimale conditie als je:

  • je sieraden niet in een te klein doosje propt......
  • je sieraden niet onnodig open en bloot op je kaptafel laat liggen, door de lucht/vocht kan het eerder aanslag krijgen. Door met een zacht sieraden doekje erover te wrijven zal het in de meeste gevallen weer mooi worden.
  • eerst parfum en haarlak spuit en pas als deze gedroogd is, je sieraden om of in doen.
  • er niet mee gaat douchen, badderen of zwemmen.
  • in enkele gevallen niet in de volle zon mee zitten, sommige edelstenen kunnen hierdoor van kleur veranderen en hun kracht verliezen.

Omdat het om natuurproducten gaat, zal bij sommige edelstenen een kleurschakering zitten, wat gunstig is omdat je het dan bij meerdere kleding stukken kan dragen...jeeeeeeee! maar dat houd ook in dat geen enkele kraal er hetzelfde uit kan zien. Bij oorbellen probeer ik zo veel mogelijk gelijke kralen te gebruiken. 

 

Ik heb nu wel genoeg geschreven denk ik, ik zou zeggen, ga lekker rond struinen in mijn winkel en geniet ervan....

 

X By-Sas

© 2014 - 2024 By-Sas | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel